x
ServiziMenu principaleHome
Home > Programme > 4 November 2021, Live discussion sessions
Print

4 November 2021, Live discussion sessions

During the live discussion sessions, all speakers from the respective on-demand session will be present live to further discuss their lectures.

Discussions will be facilitated by distinguished chairs and co-chairs.

4 NOVEMBER 2021

Starting Time: 14:00 CET

(San Francisco 5:00, New York 8:00, Lisbon 13:00, Kuala Lumpur 20:00, Melbourne/Sydney 22:00)

14:00

Opening session
Chairs: Fatima Cardoso, PT and Larry Norton, US

 

14:05

Opening and welcome to a new era of ABC
Fatima Cardoso, PT

15 min

14:20

Opening Lecture (title TBC)

Stella Kyriakides, European Commissioner for Health and Food Safety, BE

20 min

14:40

Keynote lecture: The fight against mBC – is this a battle I can win?”

Eva Schumacher, DE

25 min

15:05

ABC Award and Lecture
Awardee: Shirley A. Mertz, US

20 min

15:25-15:30

Technical break

5 min

15:30

Live Q&A: Biology Medley

Chairs: William J. Gradishar, US and Sung-Bae Kim, KR

Speakers: Shani Paluch-Shimon, IL - Frédérique Penault-Llorca, FR

Nicholas Turner, UK - Giuseppe Viale, IT        

20 min

15:50-15:55

Technical break

5 min

15:55

Live Q&A: Challenges on evaluating patients with ABC

Chairs: Christoph Thomssen, DE and Frédéric E. Lecouvet, BE

Speakers:  Karen Gelmon, CA - Aleix Prat, ES

George W. Sledge, US - Eric P. Winer, US

20 min

16:15-16:20

Technical break

5 min

16:20

Live Q&A: The standards in 2021

Chairs: Elzbieta Senkus, PL and Bertha Aguilar, MX

Speakers: Giuseppe Curigliano, IT - Nadia Harbeck, DE

Sandra M. Swain, US

20 min

16:40-16:45

Technical break

5 min

16:45   

Q&A – Best Abstracts

Chairs: Fatima Cardoso, PT - Alberto Costa, IT/CH - Renate Haidinger, DE

15 min

17:00   

End of live sessions day 1

 

17:00-17:05

Technical break

5 min

17:05-17:20

Satellite symposium 1 Q&A

15 min

17:20-17:25

Technical break

5 min

17:25-17:40

Satellite symposium 2 Q&A

15 min

17:40-17:45

Technical break

5 min

17:45-18:00

Satellite symposium 3 Q&A      

15 min