x
ServiziMenu principaleHome
Home > Programme > 5 November 2021, Live discussion sessions
Print

5 November 2021, Live discussion sessions

During the live discussion sessions, all speakers from the respective on-demand session will be present live to further discuss their lectures.

Discussions will be facilitated by distinguished chairs and co-chairs.

 

5 NOVEMBER 2021

Starting Time: 14:00 CET

(San Francisco 5:00, New York 8:00, Lisbon 13:00, Kuala Lumpur 20:00, Melbourne/Sydney 22:00)

13:30-13:45

Live Q&A: Seagen sponsored satellite symposium

15 min

13:45-14:00

Technical break

15 min

14:00

Live Q&A: Patient advocacy session

Can big data and artificial intelligence help ABC patients?

Chairs: Renate Haidinger, DE and Kim Sabelko, US

Speakers: Fatima Cardoso, PT - Kirsten Pilatti, AU - Timo Schinköthe, DE

20 min

14:20-14:25

Technical break

5 min

14:25

Live Q&A: Drug development for ABC
Chairs: Jonas Bergh, SE and Kirsten Pilatti, AU
Speakers: Javier Cortés, ES – Rebecca A. Dent, SG
Alessandra Gennari, IT - Larry Norton, US

20 min

14:45-14:50

Technical break

5 min

14:50

Live Q&A: Oligometastatic disease and specific sites of metástases

Chairs: Shani Paluch-Shimon, IL and Ranjit Kaur, MY

Speakers: Nagi El Saghir, LB - Prudence A. Francis, AU

Birgitte V. Offersen, DK

15 min

15:05-15:10

Technical break

5 min

15:10

Live Q&A: Patient advocacy session:

Global Inequalities in access to clinical trials

Chairs: Eva Schumacher, DE and Runcie C.W. Chidebe, NG

Speakers: Dany Habr, US – Alexandru Eniu, CH

Gertrude Nakigudde, UG – Bertha Aguilar, MX – Ranjit Kaur

MY – Bishal Gyawali, CA – Carlos Barrios, BR – Funmi Olopade, US

15 min

15:25-15:30

Technical break

5 min

15:30

Live Q&A: From manageable to tolerable: focus on side effects

Chairs: Shinji Ohno, JP and Eva Schumacher, DE

Speakers: Matti S. Aapro, CH - Carlos H. Barrios, BR

Evandro de Azambuja, BE - Hope S. Rugo, US

20 min

15:50-15:55

Technical break

5 min

15:55  

Live Q&A: Managing ABC during a pandemic

Chairs: Elizabeth Bergsten-Nordström, SE and Binghe Xu, CN

Speakers: Laura Biganzoli, IT – Fran Boyle, AU, Alexandru Eniu, CH

20 min

16:15-16:20

Technical break

5 min

16:20  

Live Q&A: Patient advocacy session:

Oncobrain: Not an excuse but a common reality

Chairs: Elizabeth Bergsten-Nordstrom, SE – Karen Gelmon, CA

Ginny Mason, US

Speaker: Berta Sousa, PT

15 min

16:35-16:40

Technical break

5 min

16:40

Live Q&A: What's new in the management of inoperable  inflammatory (IBC) and locally advanced breast cancer (LABC)

Chairs: Ginny Mason, US and Daniel A. Vorobiof, US

Speakers: Hamouda Boussen, TN - Maria Joao Cardoso, PT

Joseph Gligorov, FR - Sofia D. Merajver, US

20 min

17:00-17:05

Technical break

5 min

17:05

Live Q&A: Who's caring for the carers?         

Chairs: Olivia Pagani CH, Lesley Fallowfield UK and Barbara Wilson, UK

Speakers: Michal Braun, IL - Luzia Travado, PT - Theresa Wiseman, UK

20 min

17:25

End of live sessions day 2

 

17:25-17:30

Technical break

5 min

17:30-17:45

Live Q&A: Daiichi Sankyo/AstraZeneca sponsored satellite symposium

15 min